Griljering till skinkan

Nu börjar det sakta men säkert närma sig jul och själv älskar jag julskinka med senap! Jag köper alltid färdigkokt skinka eftersom det gör allt lite smidigare. Så här kommer en fin griljeringsrecept.

  • Skinka 3-4 kg
  • 1 ägg
  • 3 msk senap 
  • 1 tsk socker
  • 2-3 msk ströbröd

    1) Blanda ihop ägg, senap och socker i en liten röra.
    (brukar blanda i dijonsenap för godare smak)

    2)
    Pensla på skinkan och strö sedan över med ströbröd. In i ugnen på 200 grader tills färgen blivit fin. (10-15 min) Voila!

Skiva den i fina skivor och lägg på vörtbröd så fort den svalnat, kleta på lite senap och njut att julen är här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters