Päronhalvor

För att lyxa till ostbrickan så lägg upp ett fat med päronhalvor och brieost!
Du behöver:



  • 5 mjuka päron
  • ½ citron
  • 2 tsk paprikapulver
  • 200gram brieost
  • ½ strimlad paprika

  1. Skölj av päronen och dela dem på mitten.
  2. Ta bort kärnhuset och pressa sedan lite citron över så dom inte får en ful färg.
  3. Pudra lite paprikapulver på varje päronhalva.
  4. Dela brieosten i bitar och läggen bit på varje päronhalva.

Garnera med lite paprika eller något annat fantasirikt!
(Man kan även dela päronen i skivor istället! Brukar bli enklare att äta då!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters