Farfalle pasta med aubergine

Det här är en  lätt middag som känns lyxig! Du behöver:



  • Farfalle pasta(funkar bra med vilken pasta som helst)
  • En aubergineplanta
  • En ask färsk shitakesvamp
  • 1-2 Klyftor vitlök
  • 1 msk Grönsaksfond
  • Lite pinjenötter(rostas)
  • Grovt riven parmesan
  • Grovmalen svartpeppar,flingsalt
  • Lite rapsolja att steka med


1)Skär auberginen i tärningar(lägg ett hushållspapper på en tallrik och salta auberginen så att den inte blir så blöt när du steker den).Dela svampen i passliga bitar.Koka pastan.
2)Bryn aubergine och svamp,tills de blir gyllenbruna.Riv vitlöken och blanda den med grönsakerna,tillsätt grönsaksfond och grovmalen svartpeppar
3)Rosta pinjenötterna i en panna utan fett,tills de fått fin färg.
4)Lägg upp pastan på ett fat med kant,häll över grönsaksblandningen,strö över pinjenötterna och riv parmesan på.Klart för servering!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters