Drottningkvarg (4 pers)

Ännu en god och smaskig dessert som går på fem röda!

 2 dl vispgrädde
2 burkar kesella (Kvarg i finland)
1/2 dl rårörssocker
1/2-1 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl färska blåbär
1 1/2 dl färska hallon(går även bra med frysta upptinade bär)

1)Häll upp kesellan i en skål rör ner rårörsockret
2)Vispa grädden fluffig tillsammans med vaniljsockret och rör försiktigt ner den vispade grädden i kesellan
3)Tillsätt bären och rör om och smaka av! (Tillsätt socker om du tycker det behövs)

Dela upp kvargen i portionsskålar och dekorera med några bär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters