Kassler med nektarinsalsa

Denna rätt gjorde vi första gången på min brors bröllop!
Den blev en hit, perfekt med kasslern och den exotiska känslan av nektarin och mango. Enkel att göra och passar till alla olika tillfällen!



800gram kassler i tunna skivor
(vi skivade den själv, men man kan även be charkdisken att göra sånt åt en)
1 påse babyspenat
4 nektariner
2 mango
2 tomater
2 rödlökar eller 2 salladslökar
1 dl rapsolja
1 pressad vitlök
1 msk honung
1 msk vinäger
salt & peppar

1) Lägg ut kasslerskivorna på en bädd av sköljd babyspenat.
2) Skär nektariner,mango och tomaterna i små bitar. Hacka även löken och blanda ner allt i en bunke tillsammans med olja,vitlök,honung,vinäger och salt&peppar.
3) Låt stå en stund för att dra ihop sig lite. Häll sedan blandningen över kasslern och garnera gärna med något fint.

Voila!
Klar att servera! Man kan ju alltid byta ut kasslern mot skinka, kalkon eller tom. grillade kycklingfileér!
Bara fantasin kan stoppa dig!

/ Syster Yster Carro







Kommentarer
Postat av: Jenny

Mmmmmmmmm den var gudomlig!

2008-09-06 @ 12:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters