Italiensk tryffel

Här kommer ett recept på ljuvlig italiensk tryffel...
  • 1 dl Vispgrädde
  • 250 g Mörk blockchoklad
  • 1 msk Cognac
  • Kakaopulver

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och lägg ner den i den heta grädden. Ta kastrullen från plattan och rör om.
  2. Tillsätt cognac när chokladen smält. Ställ in smeten i kylskåpet ett par timmar. Forma den sedan till små kulor med hjälp av två skedar.
  3. Rulla tryfflarna i kakao och förvara dem svalt i en burk med lock.

Perfekta att bjuda på till kaffe och avec. Eller bara som de är :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters