Lingon och äppelkvargpaj

Detta behövs:

  • 5 st Äpplen
  • 1 msk Citronsaft
  • 4 dl Djupfrysta lingon
  • 3/4 dl Socker
  • 1 msk Potatismjöl


GLASYR:

  • 1 Burk kvarg(kesella)
  • 2 Ägg
  • 1/2 dl Socker

GARNITYR - Mandelflarn

1) Skala äpplen och klyfta dem. Häll  klyftorna i en form och tillsätt citronsaften.Blanda socker och potatismjöl med de frusna lin gonen och lägg blandningen i formen.
2)Rör ägg och socker i kvargen. Bred glasyren på äpplen och lingonen.Strö mandelflarn ovanpå.
3) Grädda i 200 grader i ca 30 minuter. Servera ljummen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters