Enkel getost sallad

Nu efter jul och nyår så vill man ju börja på beach 2009, så enkla goda mindre feta maträtter passar ju utmärkt till lunch eller middag. Du behöver:

  • 2 dl couscous
  • 25 gram ruccola
  • 1hackad paprika
  • 1 skivad röd lök
  • 3 päron
  • 150 gram getost eller chevré
  • crema de balsamico
  • salt

1) Koka upp 2 dl vatten och 1 tsk salt, lägg ner couscousen för att svälla i ca. 5min (kolla på baksidan av paketet)
2) Blanda couscousgrynen med ruccola, paprika och rödlöken. Skiva päronen i tunna fina klyftor och lägg upp på ett fat.
3) Skiva getosten och lägg överst, ringa över lite balsamico och salt om så önskar! Enkelt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters