Chicken Goes Coco

Det här är en god och lätt Cocos -och Kycklinggryta som är god
att servera med jasminris
(2 pers)
  • 2-3 kycklingfileer(delas i bitar)
  • 1 lök
  • 1/2 purjolök skuren i ringar
  • 1  paprika (valfri)
  • 2 msk kycklingfond
  • 1 burk cocosmjölk
  • 1/2 dl matlagningsgrädded
  • lite krossad torkad chili (kom ihåg att tvätta händerna när du hackat chilin)
  • lite rapsolja till stekning
  • Salt och peppar (Gurkmeja om man vill eller annan favortikrydda)
  1. Dela kycklingen i lagom stora bitar,stek den i lite rapsolja
  2. Dela löken i klyftor,skär paprikan i strimlor och skär purjolöken i ringar. Blanda ner grönsakerna med kycklingen.
  3. Häll i cocosmjölken och grädden och tillsätt sedan kycklingfonden och den krossade torkade chilin och ev. lite salt.
Låt småputtra tills grönsakerna är "al dente" .
Sedan är det bara att servera med ris.

Smaklig måltid!

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Mmmm verkligen kanon gott!

2009-07-23 @ 22:31:19
URL: http://www.firelynx.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters