Panerad fisk med senapsås

Enkelt och gott recept! Perfekt vardagsmat och himla smaskens!
Du behöver:



  • Sejfile(tinad) eller torskfilee

    Panering:
  • 2-3 Ägg
  • Mjöl
  • Salt och peppar
  • Smör till stekning
  1. Se till att fiskbitarna inte är alldeles för stora, så de ryms i stekpannan.
  2. Knäck äggen i en skål.Häll upp mjölet på en tallrik blanda ner salt och peppar.
  3. Doppa fisken i ägget och sedan i mjölblandningen. Sedan är det bara att steka fisken i riktigt smör i en stekpanna tills den är genomstekt och fått en vacker guldbrunfärg.

Servera med nykokt potatis eller potatismos, en klyfta citron
och lite kall senaps och pepparrotssås.
Jättegott!





KALL  SENAPS OCH PEPPARROTSSÅS

1 Burk gräddfil
2 msk senap
Lite riven pepparrot


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters