Gubbröra

Passar bra till midsommar! Jag ska bjuda mina vänner på gubbröra- och skagensnittar!
Skagenröra hittar du under: Skagen alá sthlm

4-6 portioner
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 70 gram anjovis
  • Gräslök
  • Dill
  • 1-2 msk cremé fraiche

  1. Finhacka anjovisen och rödlöken i en bunke.
  2. Hacka även äggen och häll ner tillsammans med anjovisen och rödlöken.
  3. Blanda ihop allt tillsammans med cremé fraiche, finhackad dill och gräslök!

Servera tillsammans med kavring eller knäckebröd.
Garnera med en dillvippa och grov svartpeppar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters