Rotpytt med knaperstekt bacon

Den här middagen slängde jag ihop snabbt och det blev mycket gott... Jag var lite lat och använde mig av fryst rotsaksblandning men vill man använda sig av färska så går det ju lika bra!!


  • 2 små påsar fryst rotsaksblandning
  • 1 pkt bacon
  • 1burk svamp
  • Smör till stekning
  • salt och peppar "Vegeta grönsakskrydda"
Gräddfilsdipp:
1 Burk gräddfil
Smaksätt med tex.chili, riven vitlök eller chévreost




  1. Klipp baconen och stek dem knapriga i sitt eget fett. Lägg dem på en tallrik med hushållspapper för att få bort överflödigt fett.
  2. Smörstek rotsakerna och svampen tills de blir "al dente" och fått en sådär härligt gyllenbrunfärg. Blanda i baconen och krydda. Sedan är det bara att avnjuta rotsakspytten med en klick gräddfilsdipp. Mumsfilibabba :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters