Fräsch sallad med äpple och dill

Den här fräscha och goda salladen bjöd min svärmor på när vi var på besök hos henne. Hon serverade den med kyckling och färskpotatis. När jag gjorde den så åt jag den med lite bröd och ost.  Man kan också servera salladen med lite knaperstekt bacon. / Nina

  • 1 stort äpple
  • I bit krämig fetaost
  • Isbergsallad
  • 1 tomat
  • Lite dil
Strimla isbergssalladen fint och lägg upp på ett stort fat eller i en skål. Tärna äpplet, fetaosten, tomaten och lägg dem på isbergsalladen och klipp lite dill över. Servera med dressing, bröd och ost.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters