Söderhavssallad

Här kommer nu ett litet recept på en Söderhavssallad från Betty Crocker, den passar bra till bl.a. grillad kyckling, honungsmarinerade revbensspjäll och kallskuren kalkon. Trevligt att testa något annat till grillat. En spännande smakkombo av sött, syrligt och ett litet sting av ingefära... Riktigt god! / Nina

  • 2 dl kallt kokt ris
  • 1 burk ananas ringar
  • 1 dl hackad bladselleri
  • 1/2 dl russin el. sultanrussin
  • 2 dl gräddfil
  • salt
  • 1/2 tsk ingefära
1) Koka riset och låt det kallna.
2) Hacka bladsellerin och dela ananasen och blanda ner det i det kalla riset, tillsätt russinen och rör ner gräddfilen.
3) Tillsätt ingefära och salta efter smak. Servera Söderhavssalladen kall garnera med lite russin och gärna med lite krispig grönsallad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters