Söndagsfrukost

Idag blev det krämig grekisk youghurt med honungsrostade havregryn, nyttiga goijibär, lite vaniljsocker, rooibos blåbärste, färskpressad apelsinjuice och en karelskpirog (en finsk specialitet med rågdeg och risgryn, ser lite ut som moccasiner) med lite smör och ost mums... /Nina


Kommentarer
Postat av: Filippa

såg så gott ut! Hur gör du havregrynen?

2010-05-16 @ 13:36:14
Postat av: Nina

Hej Filippa!

Dessa är tyvärr köpta det är Icas I love eco Ekologisk

fullkornscrunchy supergoda, men gör man eget så rostar jag bara lite havregryn i pannan tills de är gyllenbruna och ringlar till sist över flytande honung och rör om. Klart

hälsningar Nina

2010-05-16 @ 19:20:56
URL: http://systrarnayster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters