Flora - smaken av svensk sommar

Nu är det efterlängtade bordsmargarinet Flora tillbaka i butikerna för att återigen bli det självklara valet på de svenska matborden.
Godare än någonsin i nydesignad förpackning tar Flora sikte på platsen som Sveriges bredbara favorit.

Det helsvenska Flora lanseras nu med ett innehåll helt fritt från tillsatser. Bordsmargarinets traditionella recept har förbättrats och baseras på rapsolja som ger Floras dess goda och smakrika karaktär.


För den exklusiva designen står designern Lars Wallin för. Han har arbetat sida vid sida med designbyrån Acne.
I sitt arbete har Lars Wallin lyckats integrera tradition, stil och design från couturens värld.

-För mig kändes det hedersamt och roligt att bli tillfrågad om uppdraget att utforma Floras nya förpackning.
 Bordsmargarinet har en lång tradition och det var även en del av min barndom berättar designern Lars Wallin.



       FLORA FAKTA

- Flora introducerades för första gången år 1965
Flora var det första margarinet som var bredbart direkt från kylen
År 1970 lanserades Floras extrasaltade margarin
- Flora har alltid varit känt för sin unika design och kreativa marknadföring



Info: Bindefeld AB och Unilever


Kommentarer
Postat av: Anonym

Läcker förpackning, nu är det ännu trevligare att äta Flora.

2010-11-16 @ 23:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters