Biff Lindström

Biff Lindström går att göra på många olika sätt. Här är ett recept som är utan vitt mjöl och havregryn. Passar perfekt till alla glutenintoleranta samt de som går på någon gi-metod.
//Carro





1 stor gullök
1-2 st rödbetor
2 msk kapris
600 gram nötfärs
2 st äggulor
Färsk persilja, hackad
Salt
Vitpeppar



  1. Sätt ugnen på 200°c
  2. Hacka/skala rödbetor, gula löken och kapris och blanda i en bunke
  3. Blanda ner nötfärsen tillsammans med äggulorna i blandningen och knåda runt tills fördelningen blir fin.
  4. Smaksätt med persilja, salt och vitpeppar.
  5. Rulla biffarna med händerna och stek dem så de får färg med stekpanna, några minuter
  6. Ställ sedan in dem i ugnen ca. 10-15 min (kolla så de är helt genomstekta).
  7. Servera tillsammans med e nyttig god sallad eller ja, varför inte potatis och gröna ärtor till de som älskar klassikern! Lycka till!

Kommentarer
Postat av: jessica

dom ser inte handrullade ut :P

2011-01-25 @ 09:18:55
URL: http://metrobloggen.se/fitmom
Postat av: Carro

Sv: Använde tupperwares hamburgerpress! Galet bra! :)

2011-01-25 @ 20:20:16
URL: http://systrarnayster.blogg.se/
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Vad gott det ser ut! Jag älskar biff a la Lindström, min mamma som hävdar att hon inte kan laga mat gör världens godaste biff a la lindström! Trevlig helg på er! :-)

2011-01-28 @ 20:42:31
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters