Currysill
Currysillen är anledningen till att jag ens började lära mig äta sill!
Så här har ni receptet!
(2-4 portioner)
Så här har ni receptet!
(2-4 portioner)
- Matjesill (200 gram)
- 1 äpple
- 1 lök
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl majonäs
- 1 msk curry (mer om man gillar curry)
- Salt och vitpeppar
2) Hacka sedan äpple och löken i fina småbitar
3) Blanda ihop creme fraiche, majonäs, curry och salt/peppar eftersmak.
4) Skär matjesillen i ca. 2cm bitar och blanda ihop det med röran, löken och äpplet.
5) Låt den stå i kylen ett dygn för att dra till sig alla smaker
Passar perfekt in i julbordet!
Kommentarer
Postat av: Tove
Låter spännande med currysill! :D
Postat av: Annika
Hej på er!
Ni har en utmärkelse som väntar på er på min blogg (ett inlägg från i lördags).
Trackback