Currysill

Currysillen är anledningen till att jag ens började lära mig äta sill!
Så här har ni receptet!
(2-4 portioner)

  • Matjesill (200 gram)
  • 1 äpple
  • 1 lök
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl majonäs
  • 1 msk curry (mer om man gillar curry)
  • Salt och vitpeppar
1) Låt Matjesillen rinna av
2) Hacka sedan äpple och löken i fina småbitar
3) Blanda ihop creme fraiche, majonäs, curry och salt/peppar eftersmak.
4) Skär matjesillen i ca. 2cm bitar och blanda ihop det med röran, löken och äpplet.
5) Låt den stå i kylen ett dygn för att dra till sig alla smaker

Passar perfekt in i julbordet!

Kommentarer
Postat av: Tove

Låter spännande med currysill! :D

2008-12-01 @ 08:52:26
Postat av: Annika

Hej på er!

Ni har en utmärkelse som väntar på er på min blogg (ett inlägg från i lördags).

2008-12-01 @ 17:08:55
URL: http://www.annikas-smaskens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters