Apelsinkaffe

Apelsinkaffe som omväxling... Det här behövs för 4 portioner:


  • 6 dl kaffe
  • 4 msk apelsinsaft
  • 4 msk farinsocker
  • 1 dl vispgrädde


Apelsinskal för dekoration

  1. Koka kaffe.Tvätta apelsinen och riv skalet på ett rivjärn.Pressa ur saften.Vispa grädde löst.
  2. Mät upp 1 msk farinsocker och en msk apelsinsaft i fyra glas.Häll i 1 1/2 dl hett kaffe och rör om.
  3. Använd en sked som hjälp och häll den löst vispade grädden överst i glaset.


Dekorera med rivet apelsinskal. Servera genast kanske på en solig balkong eller på terassasen :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters