Krämig kycklinggryta med röd pesto
Det här var lördagskvällens middag - en god kycklinggryta med jasminris.
/ Nina
- I pkt strimlad naturell kyckling
- 1 gul lök
- 1 röd paprika
- 1 burk minimajs
- 1 burk ananasringar
- 1 burk crème fraiche
- 2 dl grädde
- 1 liten burk röd pesto
- grovmalen peppar och salt
- smör eller rapsolja till stekning
- Bryn kycklingstrimlorna i smör. Dela löken i klyftor, strimla paprikan och dela minimajsen.
- Blande i det tillsammans med kycklingen. Bryn dem "al dente".
- Tillsätt crème fraiche och röd pesto och rör om. Tillsätt grädden och rör om.
- Dela ananasen i bitar och blanda ner den till sist, salta och peppra.
Låt småputtra i några minuter. Dekorera med lite cashewnötter.
Kommentarer
Postat av: Filibabba
åh vad gott det låter! :)
Postat av: Majbritt
cashewnötter är alltid så himlans gott till kyckling! Jätte fin blogg!
Trackback