Persilje -och kantarellbiff
Är det höst så är det! Varit sugen på persiljebiffar, så jag slängde ihop ett recept med kantareller! MUMS!
//Carro

//Carro

500 gram köttfärs
( tog hälften nöt/fläskfärs)
1 äggula
0.5 msk vetemjöl
300 gram kantareller
1 dl vatten
½ dl persilja
1-2 klyftor vitlök
Salt/peppar
Smör
( tog hälften nöt/fläskfärs)
1 äggula
0.5 msk vetemjöl
300 gram kantareller
1 dl vatten
½ dl persilja
1-2 klyftor vitlök
Salt/peppar
Smör
- Blanda ihop köttfärsen, äggulan, vetemjöl, vatten och pressa ner vitlöken.
- Hacka persiljan och kantarellerna och häll i det i smeten och blanda runt.
- Forma köttfärsen i valfria formar.
- Stek dem, så de får en fin yta och stoppa sedan in i ugnen på 200 grader i ca 10 min
(tills de är genomstekta)
Bara att koka potatis till, slänga ihop en gräddsås och steka på lite kantareller till!
Härligt höstigt!
Kommentarer
Postat av: Helena Sjögren
Kantarellbiff! Mums! Jag är svinhungrig, måste äta något nuuu! Synd att det inte blir kantarellbiff... får ta och laga det någon dag snart! Kram på er!
Postat av: Micke
Frossa i kantareller! Så jävla gott!
Postat av: jessica
mums det där vore nått, tror Martin skulle älska det. tror jag ska göra det snart
Trackback