Råraka med löjrom

Så enkelt och så smaskigt!
Perfekt till förrätt, buffé eller sen kväll med käraste!
//Carro




400-500 gram
salt och peppar
smör och rapsolja
2-3 dl creme fraiche
50 gram löjrom
Dill
Citron

  1. Skala och riv potatisen grovt på rivjärn,blanda med salt och peppar.
  2. Lägg små högar med rivet i stekpanna med smör&rapsolja. Platta till och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
  3. Lägg upp och klicka på crème fraiche, gärna i äggformat.
  4. Toppa med löjrom, (räka), dill och citron. Voila!
Detta recept passar bra till 5-6 pers!

Kommentarer
Postat av: jessica

det där har jag tänk göra länge ska ta mig i kragen snart och göra de

2011-01-06 @ 13:28:30
URL: http://metrobloggen.se/fitmom
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Så gott! Det hade vi som förrätt på nyår. Hade även en citronvinägrett till som blev pricken över i:et

2011-01-09 @ 19:21:10
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters