Råraka med löjrom
Så enkelt och så smaskigt!
Perfekt till förrätt, buffé eller sen kväll med käraste!
//Carro
Perfekt till förrätt, buffé eller sen kväll med käraste!
//Carro

400-500 gram
salt och peppar
smör och rapsolja
2-3 dl creme fraiche
50 gram löjrom
Dill
Citron
salt och peppar
smör och rapsolja
2-3 dl creme fraiche
50 gram löjrom
Dill
Citron
- Skala och riv potatisen grovt på rivjärn,blanda med salt och peppar.
- Lägg små högar med rivet i stekpanna med smör&rapsolja. Platta till och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
- Lägg upp och klicka på crème fraiche, gärna i äggformat.
- Toppa med löjrom, (räka), dill och citron. Voila!
Detta recept passar bra till 5-6 pers!
Kommentarer
Postat av: jessica
det där har jag tänk göra länge ska ta mig i kragen snart och göra de
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba
Så gott! Det hade vi som förrätt på nyår. Hade även en citronvinägrett till som blev pricken över i:et
Trackback