Päron och äppeltartar

Den här pärontartaren passar bra till kallskuren kalkon eller kyckling.
Du behöver:



  • 2  Hårda päron
  • 1 Syrligt grönt äpple
  • 1 Stjälk bladselleri
  • 1 -2 Små shalottenlökar
  • 1 1/2 -2 dl Majonnäs
  • 1-2 Msk dijonsenap


1)Tärna päronen och äpplet.Hacka löken och skär bladsellerin smått.Lägg allt i en skål.
2)Häll sedan i majonnäs och rör om blanda sedan i dijonsenap efter smak och tycke själv så gillar jag dijonsenap...

Sedan är det bara att servera med kallskuren kyckling eller kalkon.


TIPS!Det är också jättegott att ha denna tartar i en baguette med kallskuren skinka,kalkon eller kyckling.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters