Stekt fisk med äggsås

Enkla och smidiga recept, lätt och gott! Egentligen ska det ju vara torskfile men vilken fisk som helst går bra!
(4 portioner)

  • 600gram torskfile/Sej annan vit fisk
  • 6 ägg
  • 1 dl mellangrädde
  • Persilja
  • salt och peppar
  • smör

1) Hårdkoka äggen i 6-7 minuter och hacka dem grovt. Hacka även persiljan
2) Koka upp grädden i en kastrull tillsammans med ägghacket, rör om smaka av med salt och peppar.
häll sedan i persiljan och rör om.
3)Hetta upp stekpannan med smör och stek fisken ca. 4-5 minuter på varje sida. Krydda!

Servera gärna fisken tillsammans med potatis och kokta gröna ärtor! Smaskens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters