Grekiska köttfärsbiffar med yoghurtdipp

Den här rätten är mycket enkel att göra och passar
både till vardag och fest!
(10 st)

400gr gris och nötfärs
1 medelstor lök
1 burk med fetaost i kuber

1 1/2 dl skivade oliver
2 ägg
salt,peppar

lite chilipulver efter smak

1)Hacka löken (använder tupperwares lökhackare nuförtiden en jättebra investering...no more tears)
2)Blanda ner resten av ingredienserna
3)Knäck i äggen och rör om försiktigt, salta och peppra
4)Fördela köttfärsen i lagom stora biffar och stek på medelhög värme i ca 4-5minuter på vardera sida tills de fått fin färg

Servera med en grönsallad och youghurtdipp

Yoghurtdipp
2dl lindahls turkiska youghurt på burk
2-3 msk heinz sun-dried tomato sauce
1 klyfta krossad vitlök



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters