Mamma Ewas Spenattagliatelle

Mamma Ewas Spenattagliatelle med skinka och gröna ärter (en riktig 80-tals klassiker).Den här pastasåsen är barnsligt god och är klar på bara några minuter!Hälsningar Nina

Till 4 pers:
2 burkar creme fraiche
1 pkt rökt skinka
1 liten påse frysta(tinade)gröna ärter
salt, peppar
spenattagliatelle för 4 pers eller annan pasta

1)Koka pastan
2)Skär skinkan i strimlor och fräs upp den tills den fått färg och rör ner creme fraiche
blanda i de tinade ärterna och låt småputtra i några minuter.
3)Salta och peppra efter smak. Servera med lite parmesan flakes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters