Bror Johans Rödvins och pepparglaze

Fick ett kanon recept av min bror Johans rödvins - och pepparglaze. Passar bäst till om man ska grilla, men fungerar kanon bra till stekning av kött, kyckling mm.

  • 500 gram kött
  • 3 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin
  • 1 msk Chilisås tomat
  • 1 msk Rödvin
  • 1 msk Farinsocker
  • 1 msk Rapsolja
  • 1 msk Pepparmix
  • 1 st Vitlök klyftor pressade
1) Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
2) Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk,era grönsaker eller kyckling.
3) Gärna tre gånger/råvara.Tänk på att inte grilla över för hög värme.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters