Chicken Goes Coco
Det här är en god och lätt Cocos -och Kycklinggryta som är god
att servera med jasminris
(2 pers)
att servera med jasminris
(2 pers)
- 2-3 kycklingfileer(delas i bitar)
- 1 lök
- 1/2 purjolök skuren i ringar
- 1 paprika (valfri)
- 2 msk kycklingfond
- 1 burk cocosmjölk
- 1/2 dl matlagningsgrädded
- lite krossad torkad chili (kom ihåg att tvätta händerna när du hackat chilin)
- lite rapsolja till stekning
- Salt och peppar (Gurkmeja om man vill eller annan favortikrydda)
- Dela kycklingen i lagom stora bitar,stek den i lite rapsolja
- Dela löken i klyftor,skär paprikan i strimlor och skär purjolöken i ringar. Blanda ner grönsakerna med kycklingen.
- Häll i cocosmjölken och grädden och tillsätt sedan kycklingfonden och den krossade torkade chilin och ev. lite salt.
Låt småputtra tills grönsakerna är "al dente" .
Sedan är det bara att servera med ris.
Sedan är det bara att servera med ris.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: Micke
Mmmm verkligen kanon gott!
Trackback