Ananasugnspannkaka

Ett lite annorlunda recept på ugnspannkaka.
  • 3 ägg
  • 6 dl mjölk
  • 1/2 dl socker
  • 2 burkar krossad ananas
  • 2 msk rapsolja
  • 1 dl cocosflingor
  • 3 dl vetemjöl
  1. Vispa samman ägg, mjölk och socker. Rör ner ananaskross och dess spad.
  2. Blanda ner rapsoljan, cocosflingorna och vetemjöl. Låt degen svälla ca 30 minuter.
  3. Häll smeten i en ugnsform med smort smörpapper på.
  4. Grädda längst ner i ugnen på 225 grader i 20-30 minuter.

Servera med lite glass eller vispad grädde och en klick jordgubbssylt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters