Pasta Bolognese à la Nina

  • 400 gram köttfärs
  • 1 stor gul lök
  • 1 burk champinjoner
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 burk 500 gram Dolmio Classico Bolognese tomatsås
  • 1 msk köttfond
  • salt,peppar
  1. Stek köttfärsen i lite olja och tillsätt köttfonden
  2. Hacka löken och rör ner den i köttfärsen
  3. Tillsätt champinjonerna och en klyfta krossad vitlök och rör sedan i Dolmio Classicosåsen och låt småputtra i några minuter. Salta och peppra.

 

Servera med nykokt spaghetti och riven parmesan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters