Frukt i ugn "Gino"

Här kommer en enkel dessert !
  • 3 Nektariner el. persikor
  • 1 ask jordgubbar
  • 6 Plommon
  • 1 Ananas (går även bra med ananas på burk)
  • En vitchokladkaka
  • Smör
Sätt på ugnen 175 -200 grader

  1. Dela frukten i klyftor och ananasen i bitar lägg sedan frukten i en smord ugnsform.
  2. Riv den vita chokladen grovt och strö över den på frukten och ställ sedan i frukten i ugnen ca 30 minuter tills den blivit mjuk och fått färg och tills chokladen smält.
















Servera som den är eller med en klick vispad grädde eller lite vaniljglass. Jättegott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters