Mickes dippsås

Vill man inte köpa en färdigdipp till chipsen, så kan man göra en alldeles egen, som är bra mycket nyttigare och utan massa konstiga ingredienser!

3 dl gräddfil
5-6 st soltorkade tomater
Färsk basilika
Färsk gräslök
1 klyfta vitlök


  1. Finhacka tomaterna, basilikan och gräslöken
  2. Häll ner dem i gräddfilen och pressa ner 1 vitlöksklyfta Vill man, så kan man ha i lite salt, men inte nödvändigt. Då chipsen är salta!

Chips: Lättsaltade svenska lantchips


Kommentarer
Postat av: Dennis

Ser gott ut!

2009-09-21 @ 23:03:43
URL: http://dennismat.se
Postat av: jessica

lät ju gott, ni har ju massor av godsaker här jag får ta och kika mera ju

2010-02-16 @ 13:07:16
URL: http://metrobloggen.se/fitmom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters