Blåbärskvarg
Det här är en typisk finsk dessert. Enkel att göra och supergod.
Hälsningar Nina
Hälsningar Nina
- 250 g kesella naturell (kvarg i Finland)
- 2 dl vispgrädde
- 1 tsk äkta vanilsocker
- 1/2 dl strösocker
- 2-3 dl frysta blåbär
Vispa grädden. Rör ner kesellan. Tillsätt socker och vaniljsocker, rör om. Tillsätt blåbären och rör om försiktigt. Lägg upp i vackra glas och dekorera med några frysta blåbär. Yummie...
Kommentarer
Postat av: Anonym
Hej!
Jag har provat detta recept och det var superenkelt att göra samt det va urgott att avnjuta. Inga konstigheter att fixa desserten. Tack för att du lade ut detta.
Mvh/Jill
Postat av: Victoria
superbra recept!! det blev såå bra! (sitter och äter det just nu ;) )
Trackback