Fredagsmiddag- Kalkon och Rucolarisotto

Här kommer en god och lyxig fredagsrisotto med kalkon och rucola.
//Nina

  • 1 pkt Kallrökt kalkon (kan bytas ut mot kallrökt kyckling och för vegetarisk variant uteslut kalkon/kyckling och använd t.ex. halloumiost)
  • 1 Rödlök
  • 2 vitöksklyftor
  • 3 dl kokt ris
  • Lite rucola
  • Svartpeppar och salt
  1. Koka riset. Skär rödlöken i klyftor och bryn dem.
  2. Skär den kallrökta kalkonen i strimlor. Tillsätt den i löken. Lägg i skivad vitlök. Stek försiktigt om vitlöken steks för hårt får den en besk smak.
  3. Tillsätt riset och tillsist rucolan som bara ska värmas snabbt.
Servera med ett kokt ägg som är sådär härligt krämigt inuti...
Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters