Fredagsmiddag- Kalkon och Rucolarisotto
Här kommer en god och lyxig fredagsrisotto med kalkon och rucola.
//Nina
//Nina
- 1 pkt Kallrökt kalkon (kan bytas ut mot kallrökt kyckling och för vegetarisk variant uteslut kalkon/kyckling och använd t.ex. halloumiost)
- 1 Rödlök
- 2 vitöksklyftor
- 3 dl kokt ris
- Lite rucola
- Svartpeppar och salt
- Koka riset. Skär rödlöken i klyftor och bryn dem.
- Skär den kallrökta kalkonen i strimlor. Tillsätt den i löken. Lägg i skivad vitlök. Stek försiktigt om vitlöken steks för hårt får den en besk smak.
- Tillsätt riset och tillsist rucolan som bara ska värmas snabbt.
Servera med ett kokt ägg som är sådär härligt krämigt inuti...
Mums!
Mums!
Kommentarer
Trackback