Rabarberkompott
Den här desserten är pricken över i:et efter en riktigt god middag...
Busenkelt!

Busenkelt!

Rabarberkompott:
- ca 500 gr rabarber
- 1 ½ dl strösocker
- 1 ½ - 2dl vatten
- En liten skvätt vittvin( kan uteslutas)
- Fröna från en vaniljstång
- (Vill man,så kan man reda genom att blanda potaismjöl + vatten)
Tillbehör:
- Digestivekex
- Vaniljvisp (vispad)
- Skiva rabarbern , koka upp den med resten av ingredienserna.
- Låt den sedan småputtra i ca 10 minuter. Låt svalna.
Lägg upp rabarberkompotten i små portionsskålar eller små vackra glas.
Häll i rabarberkrämen i botten, krossa sedan digestiven och toppa med vaniljvisp! MUMS!
Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa
Ser jätte gott ut
Postat av: Tora
Men mums så gott! :)
Trackback