Fetaost - och basilikacrème

Den här snabba crèmen passar bra att servera på bufféebordet, på crostinin, baguetten eller att ha som fyllning i en smörgåstårta med t.ex. salami, prosciutto och rucola
// Nina


  • En bit fetaost
  • 1 1/2-2 msk crème fraiche
  • Lite grovmalen svartpeppar
  • Några Basilika blad
  • Lite olivolja

Smula ner fetaosten i en skål, blanda ner crème fraiche. Rör om. Peppra lite och rör ner olivoljan. Strimla ner basilikan och rör om försiktigt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Låter som en god och användbar röra! Jag är sugen på fetaost nästan hela tiden numera. Riktig sommarmat.

Tycker fröken Dill

2010-06-10 @ 23:00:11
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters