Smarriga mackor

Mackor är ju så gott och enkelt att göra. Man kan göra nyttiga mackor, "Dagobertmackor" eller "traditionella" mackor som ost och skinkfralla, knäckemacka med kaviar/kokt ägg eller något riktigt extra med t.ex. baguette med tonfiskröra. Mackor är gott till frukost, mellanmål och gott till kvällsteet eller till de kommande vårpicknicken. Systrarna Yster ska dela med sig av sina olika varianter på goda, smarriga och smala mackor...
Vad har ni för favoritmacka? Hälsningar Nina

Här kommer några mackor...

Rågmacka/rostad med Keso, ringla över lite olivolja, tomatskivor och lite örtsalt.

Rostad toast med sallad, kallrökt kalkon, stekt ägg och ostskiva.

Riskaka med smör kallrökt kalkon, ost och äppelskivor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters