Apelsin - & Mangosalsa
Denna goda salsa kan man använda till både fläskkött, kalv, fågel och fisk!
Dock bör man äta den samma dag!
//Hälsningar Carro
2 mangofrukter
2 apelsiner utan kärnor
4-5 salladslökar
1 röd chili, finhackad
½ dl god olivolja (annan olja går bra med)
Salt, havssalt


Dock bör man äta den samma dag!
//Hälsningar Carro
2 mangofrukter
2 apelsiner utan kärnor
4-5 salladslökar
1 röd chili, finhackad
½ dl god olivolja (annan olja går bra med)
Salt, havssalt


- Halvera varje mango. Skär bort kärnan, därefter skalet. Tärna fruktköttet.
- Skala apelsinerna, skär dem i små klyftor eller tärningar.
- Blanda sedan ihop mango, apelsin, lök, chilin tillsammans med oljan. Salta
Kommentarer
Postat av: Emmas Kök
Ser både gott och fräscht ut! Skall definitivt prova detta när jag grillar nästa gång!
Postat av: Scrum
Kul! Jag är veg så kan inte använda alla era recept, men de ser smaskiga ut!
Trackback