Apelsin - & Mangosalsa

Denna goda salsa kan man använda till både fläskkött, kalv, fågel och fisk!
Dock bör man äta den samma dag!
//Hälsningar Carro

2 mangofrukter
2 apelsiner utan kärnor
4-5 salladslökar
1 röd chili, finhackad
½ dl god olivolja (annan olja går bra med)
Salt, havssalt




  1. Halvera varje mango. Skär bort kärnan, därefter skalet. Tärna fruktköttet.
  2. Skala apelsinerna, skär dem i små klyftor eller tärningar.
  3. Blanda sedan ihop mango, apelsin, lök, chilin tillsammans med oljan. Salta

Kommentarer
Postat av: Emmas Kök

Ser både gott och fräscht ut! Skall definitivt prova detta när jag grillar nästa gång!

2010-05-13 @ 20:48:32
URL: http://emmaskök.se
Postat av: Scrum

Kul! Jag är veg så kan inte använda alla era recept, men de ser smaskiga ut!

2010-05-13 @ 21:51:10
URL: http://scrumdiddlyumptious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters