Krämig kycklinggryta med röd pesto

Det här var lördagskvällens middag - en god kycklinggryta med jasminris.
/ Nina

  • I pkt strimlad naturell kyckling
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 burk minimajs
  • 1 burk ananasringar
  • 1 burk crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • 1 liten burk röd pesto
  • grovmalen peppar och salt
  • smör eller rapsolja till stekning
  1. Bryn kycklingstrimlorna i smör. Dela löken i klyftor, strimla paprikan och dela minimajsen.
  2. Blande i det tillsammans med kycklingen. Bryn dem "al dente".
  3. Tillsätt crème fraiche och röd pesto och rör om. Tillsätt grädden och rör om.
  4. Dela ananasen i bitar och blanda ner den till sist, salta och peppra.
    Låt småputtra i några minuter. Dekorera med lite cashewnötter.

     

 


Kommentarer
Postat av: Filibabba

åh vad gott det låter! :)

2010-09-05 @ 15:57:08
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Majbritt

cashewnötter är alltid så himlans gott till kyckling! Jätte fin blogg!

2010-09-08 @ 07:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0 bloglovin Matbloggstoppen free counters